Større arbejdsglæde

Få en større arbejdsglæde
med fodgyngen

Hvorfor skal du bruge SWNX?

SWNX er din mulighed for at skabe en bedre hverdag
ved kontorarbejde eller ved stillesidende arbejde

Arbejdsglæde

Fodgyngen sørger for at du er langt mere tilpas i dit arbejde og befordrer derved glæden ved dit arbejde.

Effektivitet

Ved at du får lov til at undslippe en alm. kropslig uro, er din krop mere tilpas og du kan derved fokusere på arbejdet.

Koncentration

Du får lov til at gynge uroen væk under bordet, og du kan derved koncentrere dig mere, fordi du ikke skal bekymre dig om uroen.

Holdning

Fodgyngen skaber en mere dynamisk sidde- og arbejdsstillling i kroppen, som vil fungere aflastende for din ellers udsatte ryg.

SWNX Office

Den innovative SWNX fodgynge er designet til personer, der har svært ved at sidde stille. Den hjælper dig med at holde fokus, forbedrer kropsbevidstheden og reducerer hyperaktivitet og motorisk uro.

Fodgyngen SWNX er et ergonomisk alternativ til den klassiske fodstøtte, der findes på mange kontorer. Udover at give en god støtte til dine fødder, så stimulerer SWNX stillings- og bevægelsessansen, mens du arbejder ved dit skrivebord. Det betyder at de muskler du bruger, mens du sidder, bliver styrket, og på den måde opnår du en bedre siddestilling og kropsholdning.

Når du har mulighed for at bevæge dine ben, mens du sidder ved dit skrivebord, bliver dit blodomløb forbedret. Dette hjælper med til at reducere uro i krop og ben, samt minimerer risikoen for hævede fødder. Mindre uro i kroppen gør at din koncentrationsevne bliver forbedret, og du vil opleve at din arbejdsdag bliver mindre trættende end ellers.

Design & produktion

SWNX er et prisvindende dansk design, der er produceret i Danmark af kvalitets møbeltræ, sådan at du får glæde af den i rigtigt mange år. SWNX hænger under dit skrivebord, så det er nemt at gøre rent under bordet. Skulle din fodgynge blive lidt snavset, så kan den nemt vaskes af med lidt sæbevand.

Fodgyngen er brugt af

Kunde

Oplevelser