SWNX

OFFICE

  • Bedre energiniveau
  • Øget koncentrationsevne
  • sundere holdning
  • Mindsk rygproblemer og lændesmerter
  • bedre trivsel og velværd
  • Undgå hævede ben og fødder

Effektiv

Arbejdsdag

Fodgyngen Swnx gør noget ved din inaktivitet på din kontorarbejdsplads. Imens du stadig sidder ned, har du mulighed for at bevæge benene frit uden støj og uden at genere andre. Bevægelsen af benene gør at man spænder op i -og træner musklerne omkring, ryg, lænd og mave. Herved opnår man en rankere holdning som aflaster ryggen.

At du kan vippe med fødderne og bevæge benene frit, dynamisk, afhjælper uro i kroppen, sovende ben og fødder, hævede ben og fødder. Bevægelsen kan også skabe mere energi under og efter brugen, samt øge koncentrationen. Du kan også holde fodgyngen statisk. Den vil forblive under dine fødder i hvilken som helst position, og give dig den rare fornemmelse af at have fast grund under fødderne.

Reference: Als Kiropraktor Center og ascentfys.dk.

Kunde

Oplevelser

kvalitet med SWNX

Swnx er lavet af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Rebet har en brudstyrke på 2000 kg. Pladen er lavet i møbelkrydsfiner, og den skridsikre tape er i høj kvalitet. Vi har arbejdet grundigt på at kombinere udseende og holdbarhed over de sidste 2 år.

0
Ben

aktiveres dagligt med SWNX

Let montering

Fodgyngen Swnx monteres let under bordet med et beslag. Dette gør at den er personlig og ikke forsvinder fra sin bruger. At fodgyngen svæver over gulvet letter rengøring.

SWNX

Kunder