fri fragt ved køb over 625 kr

Om

SWNX

SWNX er opfundet og udviklet af folkeskolelærer Peter Dubgaard. Følgende er Peters historie omkring hvordan han kom på SWNX og udviklede ide til produkt.

Jeg er uddannet lærer, og har arbejdet som folkeskolelærer i 12 år. Børns trivsel har altid været vigtig for mig, og jeg mener at øget trivsel også øger indlæring. Det kan bare være svært. Vi kender alle til folkeskolen, og til urolige børn. Børn med kropslig uro har ikke let ved at leve op til kravene i folkeskolen. Derfor startede min opgave med at finde måder, hvorpå at kropsligt urolige børn, kunne komme af med uroen på en hensigtsmæssig måde. Jeg fik bygget mange forskellige modeller af fodgyngen.

Igennem 2 år testede jeg forskellige udgaver, og hen af vejen blev det til det færdige produkt, vi kender fra i dag. Jeg tog patent på den færdige fodgynge i maj 2017. I juni 2017 var Swnx ude på alle skoler i Sønderborg kommune, og siden da har den spredt sig til alle kommuner i landet.

For at opleve, hvad børnene følte, når de brugte en Swnx, testede jeg den selv. Den var ganske fantastisk at sidde ved. Jeg tog den med til en fysioterapeut og en ergoterapeut, og de fik den monteret under deres skriveborde. De var begejstrede! De godkendte den, og tog den med som værktøj i deres arbejde. Samtidig foreslog de Swnx’en til voksne med stillesiddende arbejde.

Herved var Swnx for voksne skabt. Jeg designede en voksen udgave af fodgyngen, der passede godt ind på de fleste kontorer. Den er blevet testet på voksne med og uden skavanker, med fremragende resultater.

Fodgyngen Swnx er skrivebordets svar på en ipad. Ingen manglede den, og nu kan ingen undvære den!

Top

kvalitet

Swnx er lavet af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Rebet har en brudstyrke på 2000 kg. Pladen er lavet i møbelkrydsfiner, og den skridsikre tape er i høj kvalitet. Vi har arbejdet grundigt på at kombinere udseende og holdbarhed over de sidste 2 år.