SWNX

Skole

Fysioterapeuter udtaler, at mennesket ikke er skabt til at sidde fuldkommen stille. Vi skal bevæge os. Vi kan godt lide at bevæge os.

Fodgyngen Swnx gør det muligt for børn at bevæge benene frit uden støj og uden at genere andre. Ved brugen af Swnx dæmpes uro og hyperaktivitet. Koncentrationen øges og dermed opnås bedre indlæring.

Betal med EAN

øg

Koncentrationen

Fodgyngen Swnx er et unikt produkt, der øger koncentrationen hos bevægelsesglade børn. Swnx giver børnene mulighed for at bevæge sig i timerne, uden at det generer undervisningen og klassekammeraterne.

Alle mennesker har behov for at bevæge sig, nogle mere end andre. Vores erfaring med Swnx er, at den forlænger koncentrationen, ikke kun ved bevægelsesglade børn, men også ved børn, der er meget passive – børn der nærmest falder i søvn i undervisningen. 

Børnefys Hannah Harboe SWNX

Hannah Harboe

Fysioterapeut Hannah Harboe, der fra hendes klinik ”Børnefyssen” i København har 20 års erfaring med at arbejde med motorik og læring, ikke mindst for børn med særlige udfordringer, udtaler:

”SWNX er et hjælpemiddel, som man undrer sig over, ikke er opfundet for længe siden. Jeg tror, at det kan hjælpe lærere, pædagoger, forældre og deres omgivelser til bedre at rumme børn, der har svært ved at sidde stille. Fra de tests, jeg har set, tyder det også på, at børnene selv er glade og lettede over at kunne præstere at sidde og koncentrere sig, mens de bevæger underkroppen.

Det er i al sin enkelhed en smart opfindelse.”

0

Børn har allerede
fået gavn af SWNX

SWNX One

439,00 DKK

(ekskl. Moms)

Hvad kan fodgyngen SWNX?
Giver de bevægelsesglade børn mulighed for at bevæge sig
Dæmper uro og hyperaktivitet
Minimerer forstyrrelser i klassen
Øger koncentration og indlæring
Øger inklusion i klassen

SWNX One

En Størrelse

Der Passer Alle

Swnx til skole kommer i en størrelse, der passer alle aldre. Der følg er beslag og skruer med. Pladen er lavet i bæredygtigt møbel træ. Fodgyngen er i høj kvalitet, hvilket sikre mange års brug.

Anbefales

af fagfolk

Både fys- og ergoterapeuter anbefaler brugen af Swnx til at stimulere den proprioceptive sans (stillings- og bevægelsesansen), opretholde postural tonus, arousal og opmærksomhed.

Reference: Als Kiropraktor Center og ascentfys.dk.

Let

Montering

Fodgyngen Swnx monteres let under bordet med et beslag. Dette gør at den er personlig og ikke forsvinder fra sin bruger. At fodgyngen svæver over gulvet letter rengøring.

Kunde

Oplevelser

Skolernes

Galleri

Pressens

Medier

73 kommuner bruger allerede swnx

skal du ikke have en?