fbpx

1-2 dages levering | 30 dages returret | 3 års garanti | Gratis fragt over 500 kr.

Sid stille, og
Bevæg dig

Med fodgyngen SWNX får du bevæget dine ben og stimuleret dine muskler, mens du sidder ned, og laver noget andet. Det giver bedre velvære, større trivsel og bedre blodomløb i benene, og reducerer rastløshed.

SWNX

Senior

Passivitet og rastløshed er skurken i manges hverdag

Det er irriterende, når benene begynder at sove, hver gang du har siddet stille i et lille øjeblik, fordi blodomløbet i benene ikke er, hvad det har været.

Sidder du meget ned i hverdagen, kan det heller ikke undgås, at musklerne i benene bliver svækkede. Det gør det endnu sværere at gå – og giver dig lyst til at sidde endnu mere ned, end du allerede gør.

Det kan også være, du tit føler dig rastløs, eller at den indre uro kommer snigende og overtager styringen med din hverdag? Så meget, at du måske begynder at græde.

Swnx hjælper til

  • Øget aktiviteten i hverdagen

  • Styrkning af dine musker

  • Styrkning af dit velvære

  • Bedre trivsel

  • Forbedring af dit blodomløb

Få mere bevægelse ind i hverdagen og styr på den indre uro

Med fodgyngen SWNX får du mere bevægelse ind i hverdagen – og opnår en større indre ro, fordi muligheden for at bevæge dig, selv om du sidder ned, løsner op for den spænding, du føler i kroppen.

Samtidig styrker selv den smule bevægelse, som fodgyngen giver mulighed for, musklerne i dine ben. Det gør det lettere for dig at stå og gå. Samt giver dig et bedre blodomløb, så dine ben ikke sover nær så meget som før.

Det allerbedste er, at du kan lave noget andet, imens du gynger. F.eks. læse en bog, lægge et puslespil eller spise din mad. Det gør det lettere og meget mere behageligt at få noget mere bevægelse ind i din hverdag.

Alle har ret til bedre trivsel og øget velvære

Også selv om de ikke er årsunger længere – eller har kræfterne til at tage i motionscenteret eller dyrke sport i hverdagen. Fodgyngen SWNX gør allerede en forskel i hverdagen på danske plejehjem og hjemme hos mange ældre. Se her, hvilke fordele Dybbøl plejecenter fik af at introducere SWNX for beboerne.

Afprøv SWNX i din hverdag

Fornemmer du, at SWNX kan være løsningen på nogle af de problemer, du oplever i hverdagen? Så afprøv SWNX derhjemme i en måned for 300 kroner, og bliv fuldstændig overbevist. Beløbet trækkes fra, når du køber fodgyngen efter endt afprøvning.

Skabt til alle bevægeglade,
som er tvunget til at sidde ned

Fodgyngen SWNX er skabt af Peter Dubgaard. Som barn havde han svært ved at sidde stille i skolen. Senere ville skæbnen, at han selv blev lærer, og fik elever, der var urolige i timerne. Lige som han selv havde været.

Da der en dag lå en bold i en klasse, fik han den ide at give bolden til den urolige elev. Så kunne han sidde med fødderne på den og bevæge den. Det gav straks en helt anden ro på eleven, øgede hans koncentration, og fik ham til at sidde stille.

Det gav ideen til fodgyngen SWNX. For bolden sprang selvfølgelig fra drengen, så han alligevel endte med at forstyrre undervisningen.

SWNX bruges også af mange voksne, der har svært ved at skulle sidde stille på kontoret og til møder. Og er også perfekt til de bevægeglade ældre, hvor alderen er begyndt at spænde ben for deres mulighed for at bevæge sig.

Det kan samtidig give afløb for eventuel indre uro, der ellers meget nemt kan komme til at fylde og give dårligt humør og angst i hverdagen.

Så du har gavn af SWNX hele livet – også som ældre

Kontakt os:

Resense Denmark

Ellegårvej 36

6400 Sønderborg

 

[email protected]

+45 22 94 01 38

Quick Links:

FAQ 

Skoler

Bag om SWNX

Følg os:

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få updateringer på tilbud og nye produkter