fbpx

1-2 dages levering | 30 dages returret | 3 års garanti | Gratis fragt over 500 kr.

Få mere energi og større arbejdsglæde

Stimulerer rastløshed og indre uro, så du bedre kan koncentrere dig om arbejdsopgaverne. Det gør dig ikke alene mere produktiv, det giver dig også et bedre kredsløb og reducerer stress ved mange timers arbejde ved et skrivebord. 

Styr på stress og indre uro

Føler du indre uro eller lever i en stresset hverdag, har du oftest øget behov for at bevæge dig? Med SWNX under bordet kan du gøre dette uden at distrahere og forstyrre andre.

Meget bedre koncentration

SWNX har samme effekt som at klikke med en kuglepen eller tromme på bordkanten. Det fremmer koncentrationen, så du bedre kan fokusere på det, du laver netop nu.

Bedre blodomløb i benene

Døjer du med hævede eller sovende ben? Eller har du brug for at få mere bevægelse ind i hverdagen på en skånsom måde? SWNX giver bedre blodomløb og nænsom motion.

Indre uro spænder ben for produktiviteten

Det kan være svært at koncentrere sig, hvis du ikke kan finde den ro, det kræver at udføre opgaver ved et skrivebord.  

Rastløsheden kan spænde ben for din effektivitet, og det øger stressniveauet, når dagens opgaver blive svære at nå. Den manglende ro til at udføre dem kan blive en ond cirkel, fordi ophobningen af arbejdsopgaver fører til endnu større kropslig uro og ineffektivitet.

Deler du kontor med andre, kan din uro også være til gene for dem.

Klikker du med kuglepennen eller trommer på bordkanten?

Hvis du gør, så er du én blandt mange. Og det er helt forståeligt, for mennesket er skabt til bevægelse. Desværre er det ofte generende for omgivelserne, når vi finder måder at give energien afløb ved stillesiddende arbejde. Med en SWNX fodgynge under skrivebordet stimulerer du din bevægelsestrang på samme måde, som du gør ved klik med kuglepennen og trommen på bordet – bare diskret og helt lydløst.

For mange mennesker gør en smule bevægelse hele forskellen på, om de kan koncentrere sig og fordybe sig. Hvis du gynger fødderne eller laver venepumpeøvelser under bordet, tager du ikke alene hensyn til dine kollegaer, du forbedrer også dit helbred og øger din effektivitet.

Et sundere liv – både under og efter arbejde?

Får du ondt i lænden, eller begynder dine ben at sove, når du sidder ned og arbejder? Eller får du stive knæ eller har gener efter en operation?

Så kan de bløde og svingende bevægelser med SWNX fodgyngen hjælpe. Den giver dig en bedre arbejdsstilling, og bevægelsen sætter gang i blodomløbet. Bevægelsen har også stor gavnlig effekt som led i genoptræning efter en operation.

Få mere fra hånden
i hverdagen

Få ro på i hverdagen, så du kan få hakket hele To-do-listen af uden at føle dig stresset.

Der er ikke noget værre end en alenlang opgaveliste og en kalender fuld med møder, hvis du har svært ved eller får smerter af at sidde stille en hel arbejdsdag.

Alene det kan være nok til, at det er svært at holde koncentrationen. For når du allerede på forhånd ved, at det vil blive en udfordring, kan du ikke undgå at blive stresset – og stress får nemt ødelagt din koncentration og ro til at fordybe dig.

Forstil dig, hvor dejligt det vil være, hvis du have et effektivt middel til at slippe for det i hverdagen!

Nå dine opgaver på kortere tid

Det kan være svært at overskue en fuldt booket mødekalender og en lang liste opgaver, hvis du får ondt eller bliver rastløs, når du sidder ned.

Udsigten til sådan en dag kan øge dit stressniveau, allerede inden du når arbejdspladsen, og dermed bliver det endnu sværere at samle koncentrationen, når du først sætter dig. 

Ved at acceptere din naturlige bevægelsestrang og stimulere din rastløshed med en SWNX fodgynde under skrivebordet, vil du komme bedre og sundere gennem dagen. Bevægelserne giver dig større energi og bedre koncentrationsevne. Og som en bonus vil du opleve øget energi og overskud efter fyraften, fordi du har stimuleret dit kredsløb.

Jeg er rigtig glad for min SWNX. Når jeg har stået længe op og skal sidde og arbejde ved computeren, så er det rart at svinge med benene. Det giver noget ro på en eller anden mærkelig måde. Jeg er også vild med, at jeg kan vippe med fødderne, som slet ikke sover så meget, som jeg ellers har været ‘plaget’ af før.

Rikke fra Broager Sparekasse

Jeg skulle lige først vænne mig til at bruge min SWNX fodgynge. Men efter en måned blev jeg super glad for den. Jeg er mindre træt, når jeg er færdig på arbejde. Og den giver mere energi både under og efter arbejdet. Det er også dejligt, at jeg kan bevæge benene, når jeg sidder og arbejder. Jeg kan bestemt anbefale SWNX fodgyngen.

Christian Aabling, Frontmate

Du er kun 3 trin fra en bedre arbejdsdag!

SWNX er hverken besværlig at bestille, sætte op eller bruge i hverdagen. 

Bestil SWNX online i vores webshop

Du bestiller SWNX hurtigt og nemt i webshoppen og får den leveret indenfor få dage.

Montér SWNX på bare 5 minutter

SWNX er nem at sætte op under et bord ved hjælp af det medfølgende beslag og nogle skruer.

Nyd roen – og at den bliver ved

Så er det bare at nyde roen og det gode samvær med dit barn.

Skaberen af SWNX var selv plaget af kropslig uro

Nå dine opgaver på kortere tid

I Peter Dubgaards skolegang og uddannelse har han været udfordret af, at han havde svært ved at sidde stille. Kropslig uro gjorde ham rastløs, og det gik ud over hans koncentrationsevne.

I voksenlivet som lærer, mødte han mange elever, der kæmpede med de samme udfordringer, som han selv havde gjort. Derfor besluttede han sig for at opfinde et hjælpemiddel, så eleverne kunne få afløb for den kropslige uro og koncentrere sig om undervisningen.

Efter et hav af prototyper og ekspertvurderinger, er SWNX blevet til virkelighed.

Med den kan både børn og voksne få afløb for overskudsenergi, når de skal sidde stille i længere tid.

Vi er ikke i tvivl om, at fodgyngen vil give dig en sundere og mere effektiv arbejdsdag. Faktisk er vi så sikre, at du må låne den i 30 dage, før du beslutter dig.

Prøv SWNX i dag

Vil du gerne undersøge, hvad fodgyngen SWNX kan gøre for dig i din arbejdsdag? Så test en SWNX fodgynge i 30 dage. Beløbet fratrækkes, hvis du vælger at købe fodgyngen efter endt afprøvning!

De som allerede har prøvet Swnx

Kontakt os:

Resense Denmark

Ellegårvej 36

6400 Sønderborg

CVR: DK38500392

 

[email protected]

+45 81 40 60 10