fbpx

1-2 dages levering | 30 dages returret | 3 års garanti | Gratis fragt over 500 kr.

Handelsbetingelser

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i priser og sortiment. Der tages samtidig forbehold for udsolgte og ikke-indkomne varer samt for trykfejl.

 

Firmadata

Juridisk navn: Resense Denmark ApS
CVR-nr.: 38500392
Adresse: Ellegårdvej 36, 6400 Sønderborg
E-mailadresse: [email protected]
Telefonnummer: +45 22 94 01 38

 

14 dages retur- og fortrydelsesret

Du har 14 dages retur- og fortrydelsesret. Inden for de 14 dage kan du meddele os, at du fortryder købet og derefter returnere varen til os.
Retur- og fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din bestilling. Udløber fristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis, løber retur- og fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare.

For at gøre brug af retur- og fortrydelsesretten skal du meddele os dette senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan kontakte os på tlf. 22940138 eller [email protected]. Herefter vil du på mail modtage en returblanket.

Når vi har modtaget varen, tjekker vi den og tilbagebetaler det beløb, som du har betalt ved købet (inkl. leveringsomkostninger). Returvarer behandles senest 14 dage efter modtagelsen.

 

Returnering

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes retur til følgende adresse:

Resense Denmark ApS
Ellegårdvej 36
6400 Sønderborg

Husk at vedlægge returformularen, hvorpå du skriver dit ordrenummer, og hvad du ønsker (f.eks. ny vare, penge retur). Har du betalt med betalingskort, overfører vi pengene til dit kort igen. Pengene kan ikke udbetales til en anden konto.

Ved returnering af varen bør du sikre dig, at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Derudover skal du ved efterspørgsler om returvarer kunne bevise, at du har sendt pakken retur. Gem derfor også postkvittering samt evt. track and trace nummer. Omkostninger i forbindelse med returnering af varen påhviler dig som kunde.

Du skal selv betale for returfragten, når du benytter dig af din retur- og fortrydelsesret. Vi anbefaler også, at du sender varen tilbage i original emballage, da mangel på original emballage kan trække ned i vurderingen af varens salgsværdi. Læs mere herom i afsnittet ”Vurdering af varens salgsværdi”, som du finder herunder.

OBS: Vi forventer, at du afsender varen hurtigst muligt, efter du har givet besked om, at du fortryder dit køb. Du skal sende varen retur senest 14 dage, efter du har fortrudt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Vurdering af varens salgsværdi

Som forbruger kan du fortryde købet, efter du har testet varen. Dog kan du helt eller delvist miste dit købsbeløb, hvis varen er brugt/afprøvet ud over, hvad der er muligt i en fysisk butik. Varens værdi kan være blevet forringet, fordi
du reelt har taget varen i brug.
varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt for at kunne fastslå varens art, egenskab og funktion.
du har brudt varens plombering, original emballage eller lignende.
Hvis varens værdi er blevet forringet, laver vi en konkret vurdering af, hvad den brugte vare kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke retur.

 

Reklamationsret

I henhold til købeloven er der 24 måneders reklamationsret på varer med fabrikations- og/eller materialefejl (mangler) købt på Resense.dk. Vi anbefaler, at du gemmer fakturaen som garantibevis. Afhængig af den konkrete situation betyder det, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.

Har du opdaget en mangel ved varen, skal du ifølge lovgivningen reklamere inden for ”rimelig tid”. Vi anbefaler, du reklamerer så hurtigt som muligt (senest to måneder efter fejlen blev opdaget) og giver os en detaljeret beskrivelse af fejlen. Du kan reklamere ved at sende en mail til [email protected] eller ringe på tlf. 2940138. Derefter skal du sende varen retur med returlabelen, som du modtager, når du har kontaktet os.

Bemærk: Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

 

Klagemuligheder

Det er muligt at indgive en klage over en vare købt hos os til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Hvis du ønsker at angive en klage, kan du også anvende EU-Kommissionens online klageportal. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark. Klagen indgives her. Hvis du indgiver en klage, skal du angive vores e-mailadresse: [email protected]

 

Persondatapolitik

Når du bestiller varer på ReSense.dk, skal du som minimum oplyse følgende:
Navn/Skole/Firma
Adresse, postnummer og by
E-mail-adresse
Telefonnummer
Ovenstående oplysninger bruger vi i forbindelse med forsendelsen af din bestilling, eller såfremt det er nødvendigt at kontakte dig i forbindelse med behandlingen af din bestilling.

Har du købt en vare på ReSense.dk, har vi ifølge bogføringsloven pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år. Vi behandler dine kontaktinformationer fortroligt og gemmer dem i en database, som kun medarbejdere hos Linå A/S har adgang til.

De oplysninger, du som køber opgiver, når du bestiller i vores webshop, betragtes som fortrolige. Oplysningerne videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart (dog undtaget koncernforbundne selskaber), medmindre der er tale om særlige omstændigheder, f.eks. krav om udlevering af data fra en dansk myndighed iht. dansk lovgivning eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregives dine oplysninger i forbindelse med virksomhedsændringer, vil det ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Når du gennemfører et køb på ReSense.dk, registrerer vi din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger benyttes alene ved efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort.

Har du aldrig handlet hos os, men er du oprettet som kunde i vores system, kan du til enhver tid anmode om, at vi sletter dine data. Er du oprettet som kunde og har foretaget et eller flere køb hos os, vil dine oplysninger samt ordreinformation ikke blive slettet, med mindre du beder os om det.

Ifølge persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i og til at gøre indsigelse mod vores registrering af data om dig. Henvendelse i forbindelse hermed bedes foregå via mail til [email protected]

 

Betingelser for lån/afprøvning

Hos SWNX tilbyder vi her under corona en gratis låneperiode til afprøvning af udvalgte produkter. Produkter omfattet af afprøvningstilbuddet er markeret med et mærkat “Afprøvning” i webshoppen.
Ved bestilling af et afprøvningsprodukt reseveres produktets normalpris på købers konto. Vi trækker ikke pengene, men reserverer dem blot på din konto i tilfælde af, at du bliver så glad for den i prøveperioden, at du ønsker at købe den efterfølgende.
Det er vores måde at kunne håndtere afprøvningsordrene administrativt. Derudover, så skal vi også have en garanti for, at vi får fodgyngerne hjem igen.
Købsprisen på afprøvningsproduktet fremgår både på webshoppen og ved betaling, da det er beløbet du skal betale for fodgyngen, såfremt du ønsker at beholde gyngen efter endt prøveperiode.

Beløbet bliver kun trukket på din konto, hvis varen ikke er returneret til os indenfor 30 dage. Du betaler som kunde evt. returfragt.

Ved gennemførelse af købet på hjemmesiden, vil produktet blive tilsendt eller sat klar til afhentning på adressen – alt efter hvad du har valgt.
Produktet kan herefter bruges i op til 30 dage fra bestillingsdato før det skal returneres til SWNX eller købes.
SWNX kan altid kontaktes ved spørgsmål eller problemer angående produkter eller ordningen.

Efter 30 dage fra bestillingsdato vil produktets beløb blive trukket fra købers konto HVIS;
1. Produktet ikke er returneret rettidigt
2. Andet er aftalt med SWNX.
3. Køber ønsker at købe produktet.
Produktet returneres til:
Resense Denmark Aps
Ellegårdvej 36
6400 Sønderborg

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 27.01.2021

Kontakt os:

Resense Denmark

Ellegårvej 36

6400 Sønderborg

CVR: DK38500392

 

[email protected]

+45 81 40 60 10