fbpx

1-2 dages levering | 30 dages returret | 3 års garanti | Gratis fragt over 500 kr.

Styrk elevernes koncentration

Giv urolige og energiske børn mulighed for at bevæge sig i timerne, uden at de forstyrrer undervisningen.

Styr på stress og indre uro

Føler du indre uro eller lever i en stresset hverdag, har du oftest øget behov for at bevæge dig? Med SWNX under bordet kan du gøre dette uden at distrahere og forstyrre andre.

Meget bedre koncentration

SWNX har samme effekt som at klikke med en kuglepen eller tromme på bordkanten. Det fremmer koncentrationen, så du bedre kan fokusere på det, du laver netop nu.

Bedre blodomløb i benene

Døjer du med hævede eller sovende ben? Eller har du brug for at få mere bevægelse ind i hverdagen på en skånsom måde? SWNX giver bedre blodomløb og nænsom motion.

Et uroligt barn kan ødelægge undervisningen

Uro spreder sig hurtigt i en skoleklasse. Hvis et enkelt barn ikke kan sidde stille i undervisningen, kan det ødelægge koncentrationen for hele klassen. Det er ikke alene synd for barnet og klassekammeraterne, men det er en frustration for dig som lærer. Uro fjerner dit fokus fra undervisningen, og det er stressende at skulle bruge sin energi på gentagne gange at skabe ro i klassen og så skulle fortsætte undervisningen, hvor du slap. 

Få ro i klassen trods energiske børn

Mennesket – og særligt børn –  er skabt til at bevæge sig. Som lærer kan du skabe ro og trivsel i klassen ved at erkende naturlig bevægelsestrang og lade børnene få  afløb for deres energi – diskret og lydløst.

Det kan en SWNX fodgynge hjælpe med. Den er nem at montere under bordene og hjælper børnene med at finde ro og koncentration til undervisningen. Samtidig hjælper den også de passive børn, der har brug for hjælp til at holde sig vågen og nærværende samt børn med en række diagnoser som ADHD, lav muskeltonus, lav arousal og mange flere.

Få mere ro til undervisningen

Uro i timen er stressende og stjæler dit fokus. Og det forstyrrer alle i klassen, at undervisningen konstant afbrydes af, at du skal bede en eller flere elever om at sidde stille. Det gør det også svært at holde tidsplanen, og så er det svært for dig at sikre, at alle elever får noget ud af undervisningen. 

Ved at stimulere elevernes rastløshed eller bevægelsestrang med en fodgynge, som giver afløb for energien, skaber du et bedre læringsmiljø for hele klassen. Så kan eleverne vippe og gynge med fødderne diskret og lydløst, mens overkroppen over bordkanten er i ro.  

SWNX er et hjælpemiddel, som man undrer sig over, ikke er opfundet for længe siden. Jeg tror, at det kan hjælpe lærere, pædagoger, forældre og deres omgivelser til bedre at rumme børn, der har svært ved at sidde stille. Fra de tests, jeg har set, tyder det også på, at børnene selv er glade og lettede over at kunne præstere at sidde og koncentrere sig, mens de bevæger underkroppen.

Fysioterapeut Hannah Harboe, ”Børnefyssen” i København

 Efter SWNX fodgyngen blev installeret, var der fra 1. lektion en mærkbar forskel. Eleven har øget sin koncentration fra 10-15 min. til en hel 45 min. lektion.

Kasia, lærer

Jeg har en dreng i 4.klasse, som i indskolingen har været meget væk fra sin plads. Enten gik han rundt i klassen eller lå under bordet eller andre steder. Jeg kan mærke en klar forskel, de to uger, han har han haft en SWNX fodgynge installeret under sit bord. Han bliver siddende meget længere på sin stol og virker glad for sin egen særlige plads. 

Karen, lærer

Jeg har en dreng i 4.klasse, som i indskolingen har været meget væk fra sin plads – enten gået rundt i klassen eller ligget under bordet eller andre steder. I to uger har han haft en Swnx installeret under sit bord og jeg kan mærke en forskel. Han bliver siddende meget længere på sin stol og virker glad for sin egen særlige plads. Han lægger sig aldrig på gulvet længere og selv om han godt kan gå lidt rundt i klassen en gang imellem, har han ikke noget imod at blive henvist til sin egen plads igen. Jeg vil gerne beholde hans Swnx som et godt hjælpemiddel til mere ro og bedre koncentration.

Karen Lærer

Så nemt kan du få ro i klassen!

Med SWNX fodgynde er det nemt, at få ro i klassen. Den er nem at sætte op og giver mærkbare resultater allerede fra første dag!

Bestil SWNX online i vores webshop

Du bestiller SWNX hurtigt og nemt i webshoppen og får den leveret indenfor få dage.

Montér SWNX på bare 5 minutter

SWNX er nem at sætte op under et bord ved hjælp af det medfølgende beslag og nogle skruer.

Nyd roen – og at den bliver ved

Så er det bare at nyde roen og det gode samvær med dit barn.

Opfundet af en lærer, der selv var et uroligt skolebarn 

Peter Dubgaard var i sin skoletid selv et barn, der havde svært ved at sidde stille. Da han senere uddannede sig til lærer og fik job på en folkeskole, pinte det ham at irettesætte de urolige børn, for han kan han godt huske, hvor umuligt det krav kan være at leve op til, når bevægelsestrangen presser sig på.

En dag fik han en idé. Han underviste en klasse, hvor en dreng havde så meget uro i kroppen, at både Peter og klassens øvrige børn blev irriterede på ham. I desperation efter en løsning tog Peter en bold, der lå i hjørnet, og lagde den under drengens fødder. Det virkede! Drengen sad og vippede fødderne på bolden og sad nu både roligt og kunne koncentrere sig om undervisningen. Altså, indtil bolden sprang.

Men idéen var født og gennem utallige justeringer og opgraderinger, er SWNX fodgyngen nu blevet et motorisk redskab, der skaber ro og koncentration til elever i en fjerdedel af alle Danmarks skoler og i hundredvis af private hjem.

 

Den har samme energi afledende effekt som en Fidget Cube eller at sidde og klikke med en kuglepen. Men den hverken larmer eller generer omgivelserne, og den stimulerer elevens indre uro fra første sekund.

Prøv den i din klasse – og få ro i undervisningen

Prøv SWNX i dag

Vil du gerne undersøge, hvad fodgyngen SWNX kan gøre for dig i din arbejdsdag? Så test en SWNX fodgynge i 30 dage. Beløbet fratrækkes, hvis du vælger at købe fodgyngen efter endt afprøvning!

Kontakt os:

Resense Denmark

Ellegårvej 36

6400 Sønderborg

CVR: DK38500392

 

[email protected]

+45 81 40 60 10