fbpx

1-2 dages levering | 30 dages returret | 3 års garanti | Gratis fragt over 500 kr.

Mere ro i børnehaven

I børnehaven skal børnene både udvikle sig gennem kreativ og aktiv leg og ved stillesiddende aktiviteter, der kræver koncentration. For de børn, der har svært ved at sidde stille ved et bord, kan SWNX mini være løsningen. Den giver børnene mulighed for at komme af med energi, mens de sidder roligt ved bordet.

Styr på stress og indre uro

Føler du indre uro eller lever i en stresset hverdag, har du oftest øget behov for at bevæge dig? Med SWNX under bordet kan du gøre dette uden at distrahere og forstyrre andre.

Meget bedre koncentration

SWNX har samme effekt som at klikke med en kuglepen eller tromme på bordkanten. Det fremmer koncentrationen, så du bedre kan fokusere på det, du laver netop nu.

Bedre blodomløb i benene

Døjer du med hævede eller sovende ben? Eller har du brug for at få mere bevægelse ind i hverdagen på en skånsom måde? SWNX giver bedre blodomløb og nænsom motion.

Uro smitter

Uro under måltidet og ved stillesiddende aktiviteter kan hurtig sprede sig i børneflokken. Det er forstyrrende for alle, og det er ikke sjovt for det urolige barn konstant at blive irettesat. Ofte handler det om, at barnet bliver overmandet af en bevægelsestrang, der skal stimuleres. 

Skab ro for de motorisk
urolige børn

SWNX mini hjælper børn mellem 2 og 7 år med at få afløb for deres trang til bevægelse.

Den hænger under bordet og er lydløs ved brug, så den påkalder sig ikke opmærksomhed fra de øvrige børn.

Ved at acceptere og stimulere børns bevægelsestrang, hjælper du barnet til at få mere ro, bedre koncentrationsevne og større tålmodighed.

Få mere kvalitetstid med børnene

Det kan være en stor frustration at bruge meget på enkelte børn, der ikke kan finde ro, når der er samling eller ved måltidet.

Det kan især være stressende, når det tager meget tid fra de pædagogiske aktiviteter, du gerne vil lave med børnene.

Med en fodgynge under bordet, hjælper du urolige børn med at komme af med overskudsenergi, mens de sidder roligt ved bordet.

Jeg mener, at SWNX kan være med til at hjælpe mange børn, der ellers kan virke uopdragne eller grænsesøgende, men som i bund og grund bare søger en kropslig stimuli for at kunne mærke sig selv og derigennem finde ro.

Sundloppen

SWNX er let at montere, og kan på få sekunder tilpasses det enkelte barn. SWNX er et suverænt tiltag til barnet, som har udfordringer med at sidde stille og koncentrere sig.

Børnehaven Orkestervej

3 fordele for motorisk urolige børn

Fodgyngen SWNX giver børn mulighed for fysisk bevægelse, mens de sidder roligt ved et bord. Det hjælper dem med at:

Dæmpe uro og hyperaktivitet

Øge koncentration og indlæring

Ikke forstyrre de andre børn

Brug tiden på det, der betyder noget

Brug tiden på det, der er vigtigt for dig og for børnene

En børnehave kan være et magisk sted, hvor børn kan udvikle sig gennem leg og kreative aktiviteter. Det er et sted, hvor de går på opdagelse og udvikler deres motorik og fantasi og lærer nye ting om sig selv og om verden omkring dem.

Men for nogle børn er indendørs aktiviteter, der foregår ved et bord en stor udfordring. Særligt lige efter fysisk aktivitet. De kan ikke sidde stille på stolen, de piller ved ting og skubber til kammeraterne. Og det kan være svært at blive stolen.

Det forstyrrer børneflokken, og det lægger beslag på de voksnes opmærksomhed. Og som pædagog skal man ofte gribe dybt i sin faglighed for at rumme barnet og skjule sin irritation.

Der en meget enkel løsning på problemet, som er testet og anerkendt af både pædagoger og børnefysioterapeuter. Det er at acceptere og stimulere barnets behov for bevægelse ved at lade dem bruge en SWNX fodgynge. Det skaber både ro og er en stor hjælp for barnet, lyder eksperternes vurdering.

Så kan du bruge tiden pædagogiske aktiviteter, der gavner alle børnene. 

Afprøv SWNX mini i en måned

Vil du gerne se effekten af SWNX mini hos jer?

Men er i tvivl om, hvorvidt den vil virke? Så afprøv SWNX mini en måned for 300 kroner, og få trukket beløbet fra ved køb af fodgyngen.

Børnehavens galleri

Kontakt os:

Resense Denmark

Ellegårvej 36

6400 Sønderborg

CVR: DK38500392

 

[email protected]

+45 81 40 60 10