fbpx

1-2 dages levering | 30 dages returret | 3 års garanti | Gratis fragt over 500 kr.

Giv dit barn ro og koncentration i hverdagen

Har dit barn svært ved at koncentrere sig om lektierne? Og har det for meget energi til at sidde stille ved spisebordet, når der familietid? Så kan du hjælpe ved at imødekomme og stimulere trangen bevægelse. Med en fodgynge under bordet kan dit barn komme af med energien, uden at det generer andre. Det giver ro og trivsel – ikke kun for det bevægeglade barn, men for hele familien.  

Styr på stress og indre uro

Føler du indre uro eller lever i en stresset hverdag, har du oftest øget behov for at bevæge dig? Med SWNX under bordet kan du gøre dette uden at distrahere og forstyrre andre.

Meget bedre koncentration

SWNX har samme effekt som at klikke med en kuglepen eller tromme på bordkanten. Det fremmer koncentrationen, så du bedre kan fokusere på det, du laver netop nu.

Bedre blodomløb i benene

Døjer du med hævede eller sovende ben? Eller har du brug for at få mere bevægelse ind i hverdagen på en skånsom måde? SWNX giver bedre blodomløb og nænsom motion.

Dit barns uro er naturlig

Mennesket er skabt til bevægelse og med det følger et naturligt behov for at komme af med energi. For mange børn er det være svært at styre trangen til bevægelse, og det kan være stressende for de voksne at rumme – i særlig grad, hvis barnet har en diagnose. 

I et travlt liv betyder det meget, at familietid er kvalitetstid. Men det kan være svært som forældre at bevare roen, når værdifuld tid bruges på at få barnet til at sidde stille ved bordet, og det ender alt for ofte i konflikt. 

Hjælp dit barn med at komme af med energien diskret og lydløst med en fodgynge under bordet. Det giver kvalitetstid og ro til både barnet, dig og resten af familien.

Sådan får du ro i hjemmet

Accepter dit barns bevægelsestrang, og hjælp det med at kunne leve op til kravene om at lave sine lektier og sidde stille ved bordet. Med en fodgynge monteret under spisebordet og skrivebordet på børneværelset, hjælper du dit barn til øget ro og bedre arbejdsevne.

Det øger koncentration og tålmodighed, så lektierne bliver lavet, og det giver ro og overskud i hverdagen for både dig og dit barn.

Glæd dig til samværet med dit barn

Nogle forældre til urolige børn må tage en dyb indånding, inden de går ind i hjemmet efter en lang arbejdsdag. Trods et ønske om at være en rummelig forælder med overskud, ender en eftermiddag og aften ofte med stress og konflikter og er et nederlag for både barn og forælder.

Både du og dit barn er trætte efter en lang dag på henholdsvis arbejde og i skole eller institution – men hvor du ofte har brug for ro, trænger dit barn til tid sammen med dig. Men det kan være svært at rumme et barn med uro i kroppen, der i højt tempo kræver din opmærksom og samvær.

Hvis samværet kan foregå i ro ved bordet, så kræver det betydeligt mindre overskud af dig at imødekomme dit barns behov. Det er til glæde for både dig og for dit barn, der mærker dit nærvær og din lyst til samvær. 

Den ro kan du opnå med en fodgynge under bordet, der stimulerer dit barns behov for bevægelse, mens I spiller, tegner eller læser bog. Og det generer hverken dig eller resten af familien, da det foregår lydløst under bordet.

Efter vores 6-årige har fået monteret en SWNX fodgynge ved sin plads under spisebordet, oplever vi en klart ændret adfærd. Han er nu i stand til at sidde ned betydeligt længere tid under måltiderne og sidder i det hele taget langt mere roligt på sin stol. Det er den samme nye, positive adfærd, vi oplever, når vi spiller spil eller sidder og eksempelvis tegner ved spisebordet. Det er så dejligt for både ham og os!

Pia, mor

For min søn har SWNX fodgyngen ikke kun givet bedre koncentration, men den har også betydet, at han ikke længere vipper på stolen, fordi fodgyngen giver ham den bevægelse, han har brug for.

Kathrine, mor

I hjemmet oplever forældre til børn med trang til og behov for bevægelse ofte, at barnet har svært ved at sidde med ved bordet og blive siddende under et måltid, eller til en anden stillesiddende aktivitet er færdig. Her kan en SWNX fodgynge være en rigtig god hjælp til at mindske irettesættelser og gennemføre et måltid i ro, hvor samvær og dialog kan være i højsædet.

Fysioterapeut Hannah Harboe, ”Børnefyssen” i København

SWNX er let at montere, og ligeledes let at tilpasse det enkelte barn. SWNX er en suverænt tiltage til barnet, som har udfordringer med at sidde stille og koncenterere sig.

Få ro derhjemme!

SWNX er nem at montere under bordet og giver mærkbare resultater med det samme. 

Bestil SWNX online i vores webshop

Du bestiller SWNX hurtigt og nemt i webshoppen og får den leveret indenfor få dage.

Montér SWNX på bare 5 minutter

SWNX er nem at sætte op under et bord ved hjælp af det medfølgende beslag og nogle skruer.

Nyd roen – og at den bliver ved

Så er det bare at nyde roen og det gode samvær med dit barn.

Manden bag SWNX var selv et uroligt barn

Opfinderen bag SWNX fodgyngen er sløjd- og matematiklærer Peter Dubgaard fra Sønderborg. 

Han var selv et uroligt barn, så han kender frustrationen ved ikke at kunne leve op til de voksnes krav om at sidde stille. 

Som uddannet lærer og far til tre var det derfor en pine for ham at høre sig selv sige “sid nu stille”, når han godt kunne huske, hvor umulig en opgave, det kan være for et barn med uro i kroppen.

En dag fik han en idé. Han underviste en klasse, hvor en dreng havde så meget uro i kroppen, at både Peter og klassekammeraterne blev irriterede på ham. I desperation efter en løsning tog Peter en bold, der lå i hjørnet og lagde den under drengens fødder. Det virkede! Drengen sad og vippede fødderne på bolden og sad nu både roligt og kunne koncentrere sig om undervisningen. Altså, indtil bolden sprang.

Men idéen var født, og gennem utallige justeringer og opgraderinger er SWNX fodgyngen nu blevet et motorisk redskab, der skaber ro og koncentration til elever i en fjerdedel af alle Danmarks skoler og i hundredvis af private hjem.

Prøv den gratis i 30 dage, og få mere ro i hverdagen!  

Prøv SWNX i dag

Vil du gerne undersøge, hvad fodgyngen SWNX kan gøre for dig i din arbejdsdag? Så test en SWNX fodgynge i 30 dage. Beløbet fratrækkes, hvis du vælger at købe fodgyngen efter endt afprøvning!

Kontakt os:

Resense Denmark

Ellegårvej 36

6400 Sønderborg

CVR: DK38500392

 

[email protected]

+45 81 40 60 10