fri fragt ved køb over 625 kr

Betal med EAN

SWNX

Børnehave

Minimer uro i børnehaven

En børnehave er et ‘magisk’ sted, hvor vores børn kan lege og være kreative. Både ude på legeredskaberne, hvor de udvikler sig motorisk, samt på gulvet eller ved bordet, hvor deres kreative sans bliver udfordret og deres fantasi bruges.

Det kan dog være problematisk i de situationer, hvor der kræves en roligere kropstilstand og tålmodighed fra barnets side. For eksempel ved spisning, fordybning, læring, perleplader, puslespil eller ved samlinger. Her har mange børn svært ved at finde roen, især efter flere timer fyldt med leg og kreativitet, og dette kan betyde, at de begrænser dem selv, samt forstyrrer de andre børn omkring dem.

Fodgyngen SWNX mini, er lavet specielt til børn fra 2 til 7 år og deres møbler. Med SWNX mini kan motorisk urolige børn komme af med deres bevægelses-trang på en hensigtsmæssig måde. I den alder kan børn ikke nå gulvet når de sidder på deres plader. Det kan også gøre, at barnet er urolig og har vanskelligheder med at fokusere og lære. SWNX mini giver børn mulighed for have kontakt med en flade hele tiden, det er det vi kalder grounding.

swnx giver ro i kroppen

”Efter at have benyttet SWNX mini i mit arbejde kan jeg se, hvordan den kan være med til at hjælpe børn med at finde ro i situationer, hvor de ellers har haft svært ved at være tilstede på grund af motorisk uro.
SWNX skaber mulighed for at børn kan få dækket behovet for motorisk bevægelse, selv i aktiviteter hvor situationen kræver at barnet sidder stille. Nogle børn kan have sansemæssige vanskeligheder, der kan give udslag i motorisk uro. Dette til gene for barnet selv og andre i lokalet. Her ser jeg at SWNX kan være med til at skabe den stimuli barnet kan have brug for i situationen.”

Ergoterapeut Julie Lerche-Thomsen

0

Børn har allerede
fået gavn af SWNX

SWNX mini

Hvad kan fodgyngen SWNX?

  • Giver de bevægelsesglade børn mulighed for at bevæge sig i situationer hvor kroppen ellers skal sidde stille.
  • Dæmper uro og hyperaktivitet, og giver barnet mulighed for at følge med i stillesidende aktiviteter.
  • Minimerer forstyrrelserne for de andre børn.
  • Øger koncentration og indlæring, og giver barnet mulighed for udvikling af kontrol og tålmodighed.
mini-rs-produkt2-2

Afprøv SWNX Mini idag

Afprøv SWNX mini i op til en måned for kun 300 kr, og oplev forskellen med SWNX.
Ved køb efter månedens udløb, fratrækkes de 300 kr fra prisen.

En Størrelse

Der Passer Alle

Swnx mini kommer i en størrelse, der passer til de fleste børnehave borde. Der følger beslag og skruer med. Pladen er lavet i bæredygtigt møbel træ. Fodgyngen er i høj kvalitet, hvilket sikre mange års brug. Der er praktisk anvendt lyddæmpende materiale i henhold til at mindske forstyrrelser til omgivelserne.

Anbefales

af fagfolk

Både fys- og ergoterapeuter anbefaler brugen af Swnx til at stimulere den proprioceptive sans (stillings- og bevægelsesansen), opretholde postural tonus, arousal og opmærksomhed.

Reference: Als Kiropraktor Center og ascentfys.dk.

Let

Montering

Fodgyngen Swnx monteres let under bordet med et beslag. Dette gør at den er personlig og ikke forsvinder fra sin bruger. At fodgyngen svæver over gulvet letter rengøring.

Kunde

Oplevelser

Børnehavernes

Galleri

Disse børnehaver har allerede SWNx

skal I have en?